de echte blonde van Bogaerden

goede geuze is een goede keuze

deze kruidige tripel hakt er losjes in

ONZE MERKEN

In ons bodemloos vat vind je een Imperial White, een kruidige tripel en een hele reeks geuzen en lambiek.

01

Imperial White

Fris aroma met flink wat tarwe in de neus. Volmondig, fruitig en karaktervol. Het gebruik van veel tarwe maakt dit tripel witbier minder zoet. Het iets lager alcohol gehalte zorgt ervoor dat de echte blonde van Bogaerden vlot binnen loopt.

02

Tripel

Volmondig en zacht van smaak, kruidig en stevig van oorsprong. Fruitig en mild moutig in de mond. Een aloude traditie die we bij SAKO met veel overgave in stand houden.

03

Spontane gisting

Een goede geuze is een goede keuze. De 'adelaar' is van oorsprong een dichterlijke benaming voor de arend. Een vogel die van oudsher veel indruk maakte. Door zijn moed en kracht werd hij ook wel eens de koning der vogels genoemd. Moed en kracht, dat is onze Adelaar.

Ook ambassadeur worden van sako?

De Bogaerden en het Monnik bosbier vind je altijd, onze geuzen worden in beperkte oplagen gebrouwen. Als ambassadeur heb je uiteraard altijd de eerste k(g)euze.

Op zoek naar een nieuwe kaart? Of kan je wel wat ondersteuning gebruiken voor je event? Wij helpen graag een handje, we b(r)ouwen immers ook graag een feestje. 

Met onze beertruck en heel wat ander materiaal zetten we je graag op weg.

De glazen, de bierkaartjes en de toogmatjes krijg je uiteraard, voor onze ambassadeurs serveren we natuurlijk ook iets meer. Benieuwd? Laat het ons zeker weten, wij komen graag eens langs.

THE EAGLE HAS LANDED

404

sorry A BAD BEER FROM
Sako doesn’t exist

PASSIE EN AMBACHT

ZORGT VOOR VAKMANSCHAP

Koen en Willem lopen over van de passie voor bieren. Wil je onze brouwerij bezoeken en hen ontmoeten? Dat kan, al moet je wel nog even geduld hebben. Wij zetten alles op punt, tappen binnenkort uit een nieuw vaatje, en ontvangen je dan met open armen. 

adress

Heikruisesteenweg 19, 1670 Bogaerden

WE’D LOVE TO toast WITH YOU

info@sakobrewery.be

FOLLOW US

Let’s toast

Wij komen graag eens langs om kennis te maken en te klinken.